Besök oss med vänner och familj​

Våra erbjudanden är också lämpliga för privata grupper som vänsamlingar, släktträff, klubbaktiviteter och mycket mer. Vi hjälper gärna dig att sammanställa aktiviteter som passar dig.

Boka en gemensam Gruvtur, gör en skattjakt eller prova lyckan vid guldvaskningen. Tävla på klätterväggen mot varandra eller ta en promenad genom skogen till utsiktsplattformen.

Vi är glada att ta hand om dig hela dagen tills gemensamma grillplatser på våra eldstäder. Berätta för varandra gamla legender och berättelser om troll och andra mytiska varelser runt öppen eld. Om du är för trött att köra hem, stanna under stjärnorna, i en bivak eller i en av våra stugor.

Säkerheten är viktig för oss! Gruvan blir innan varje säsong kontrollerad av gruvexperter för att säkerställa din säkerhet.

Priser för privata grupper

Priser i SEK per person Priserna baserar på min. 15 personer. Minimipriset för en gruppbokning är 3000 SEK. 

Gruvvandring
Vuxna  ……………………………..…….  200
Barn (3-12 år)  …………………….….   120

studenter, elever  …………………….  160

Guidning  …..  30

Skattjakt  ….   40

Guldvaskningen
max. 3 timmar
i kombination med gruppbesök  ……  110
som den enda aktiviteten  ……………  200

Gruppaktiviteter
Gruvkamp  …………..  180
Nattrysaren  ………..  200

Övernattning
Säng i stugan  ……………………………………………………  150
i en bivouac (tillsammans med en annan aktivitet) 50

Mat / fika
Frukost / fika  ……………………………………..  80
Grillkorvbuffé och potatissallad  ……….….  150
Grillklart kött med sallad / potatisallad  …. 250
Kaffe / Tee / Kaka   ……………………..……..… 80

Smör och bröd ingår i alla måltider. Du är också välkommen att ta med egen mat.

Följande gruppaktiviteter är möjliga:

Gruvkamp
Tävla med och mot varandra, där det beror inte bara på styrka och hastighet utan också på kunskap och samarbetsförmågan.

Nattrysaren
Vi börjar Nattrysaren efter mörkret eller efter överenskommelse. Ni får hjälmar, ficklampor och en uppgift som varje grupp i den mörka gruvan måste lösa.

Bivackera på plats
En övernattning i bivaket är spännande för sig själv. Utan de bekanta fyra väggarna, sida vid sida med vänner i en sovsäck omgiven av naturen efter en kväll runt lägereldet med spännande historier, kommer den här natten att bli en oförglömlig upplevelse.

Stugor
Du kan sova bekvämare i våra träluktande stugor. De är byggda i form av tält, men med fast golv och 4 enkelsängar vardera. Sänglinne kan tas med eller bokas hos oss.