Lagutveckling genom gemensamma erfarenheter

Företag kan använda våra team building erbjudanden eller till och med en kombination av aktivitet och möte . Vi hjälper gärna till att kombinera en vistelse i och runt gruvan så att företagsevenemanget blir en optimal upplevelse för de anställda.

Boka en gemensam Gruvtur, gör en skattjakt eller prova lyckan vid guldvaskningen. Tävla på klätterväggen mot varandra eller ta en promenad genom skogen till utsiktsplattformen.

Vi är glada att ta hand om dig hela dagen tills gemensamma grillplatser på våra eldstäder. Använder vår tomt för Aktiviteter och lekar, som förstärker gruppdynamiken . Boka en övernattning i en av våra stugor, om du vill avsluta kvällen tillsammans runt eldstaden.

Säkerheten är viktig för oss! Gruvan blir innan varje säsong kontrollerad av gruvexperter för att säkerställa din säkerhet.

Priser för företagsgrupper

Priser i SEK per person Priserna baserar på min. 15 personer. Minimipriset för en gruppbokning är 3000 SEK. OBS! Moms tillkommer.

Gruvvandring  ….  200
Guidning  ………..…. 40

Guldvaskningen
max 3 timmar
i kombination med gruppbesök  ..……. 110
som den enda aktiviteten  …..…………  200

Gruppaktiviteter
Gruvkamp  ……….  200
Nattrysaren  …….  220

Övernattning

Säng i stugan  ….  150

Mat/fika
Frukost/frallor  ……………………………..….…..  80
Grillkorvbuffé och potatissallad  ……………    150
Grillklart kött med sallad / potatisallad  ….. 250
Kaffe / Tee / Kaka   ……………………….……       80

Smör och bröd ingår i alla måltider. Du är också välkommen att ta med egen mat.

Följande gruppaktiviteter är möjliga:

Gruvvandring
Utforska gruvan med en guide. Vänligen kontakta oss i förväg så att vi kan skräddarsy ett program som passar er.

Gruvkamp
Tävla med och mot varandra, där det beror inte bara på styrka och hastighet utan också på kunskap och samarbetsförmågan.

Nattrysaren
Vi börjar Nattrysaren efter mörkret eller efter överenskommelse. Ni får hjälmar, ficklampor och en uppgift som varje grupp i den mörka gruvan måste lösa.

Stugor
Bo över natten i våra träluktande stugor. De är byggda i form av tält, men med fast golv och 4 enkelsängar vardera. Sänglinne kan tas med dig själv eller bokas med oss.